Goedkoop rijlessen met Intest rijschool Dordrecht


rijschool dordrecht

Wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen en snel de weg op met de auto? Maar je twijfelt welke rijschool je moet kiezen in Dordrecht want er zijn er zoveel. Welke rijschool is het goedkoopst? Welke rijschool heeft een hoge slagingspercentage? Welke rijschool kan mij het snelst aan me rijbewijs helpen? Kan ik het wel vinden met mijn instructeur?

Te weten komen hoeveel lessen je nodig hebt?

Schrijf je nu in voor een proefles bij Intest rijschool Dordrecht. Bij deze proefles kan je ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Ook kunnen wij gelijk aangeven hoeveel rijlessen je nodig hebt en als je de rijlessen versneld wilt doen is er de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen. Tijdens deze proefles maak je ook gelijk kennis met een van onze instructeurs. Na de proefles weet je gelijk of Intest rijschool Dordrecht iets voor jou is.

6.000 geslaagde met de lesmethode van Intest rijschool Dordrecht

Onze bewezen manier van lesgeven heeft ervoor gezorgd dat veel mensen konden slagen bij Intest rijschool Dordrecht. Doordat onze leerlingen meestal in de eerste keer al slagen is onze slagingspercentage ook hoger dan de rest. Bij onze krijg je je rijlessen altijd in dezelfde auto en dezelfde instructeur.

Unieke theoriecursus in Dordrecht met een slagingspercentage van 95%


Intest rijschool Dordrecht bied verschillende theoriecursussen aan in Dordrecht en omstreken.. De week theoriecursus kostrijschool dordrecht €159,- en de dagcursus om je theorie in 1 dag te halen kost €99,- . Kon je toch niet slagen in één keer dan mag je gedurende twee maanden de klassikale theoriecursus blijven volgen. En op de dag van de examen mag je ook deelnemen aan de dagcursus. Een tweede examen kost je dan nog €55,-.

Proefles autorijden aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Ben je geïnteresseerd in onze 100 minuten intest? Vul dan de onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.