Theoriecursus

Aanmelden voor een theoriecursus
Theoriecursus


blok3

Theoriecursus bij rijschool Intest kun je op diverse manieren volgen of je auto theorie leren. Wij hebben een unieke theoriecursus met 100 % CBR examenstof. Zo maken wij het je makkelijk om in één keer voor je theorie examen te slagen. Meer dan 95% van onze cursisten slaagt dan ook de eerste keer.

Theoriecursus inhoud (praktijk)

De theoriecursus bestaat uit intensieve examentrainingen bestaande uit examenvragen over diverse verkeersregels, verkeersinzicht en het herkennen van diverse verkeerssituaties en mogelijke gevaren. Op deze theorie examendag of -dagen behandelen wij alle vragen die ook tijdens het CBR examen gevraagd kunnen worden. Wij beschikken over een uniek systeem conform het CBR. Hiermee beleef je een levensechte ervaring van het daadwerkelijke theorie examen.

We starten de driedaagse cursus op dinsdagavond, donderdagavond en op de dag (vrijdag) van het examen van 07:00 tot 11:00 uur en daarna naar het echte examen bij het CBR. De kosten voor de 3 daagse theoriecursus inclusief het examen is maar €130,-. in plaats van €150,-

Wat kost een klassikale theoriecursus?


De “week theoriecursus” kost €159,- inclusief één theorie examen. Mocht je onverhoopt toch niet in één keer slagen voor je theorie examen, mag je gedurende twee maanden de klassikale theoriecursus blijven volgen. Een tweede theorie examen kost je dan nog €55,-, ook mag je dan op de dag van het examen deelnemen aan de dagcursus (opfris). Deze is doorgaans op de dag van het examen van 07:00 uur tot ongeveer 11:30, alvorens je het theorie examen aflegt bij het CBR. Heb je het druk en dus weinig tijd, dan kan je ook kiezen voor de 3 daagse cursus, deze kost maar €130,-.

Theorie examen oefenen (online)


Wij bieden verschillende mogelijkheden voor theorie examen oefenen. Hoe beter je bent voorbereid op het echte theorie examen, hoe gemakkelijker je in één keer zult slagen. Door de online theorie oefeningen die wij bieden. Je kunt net zo vaak de gekochte aantal uren aan lesstof herhalen totdat je zeker weet dat je alles goed kent om je theorie examen aan te vragen.Ook geven wij bij de online theoriecursus tussentijdse toetsen, zodat je weet in hoeverre je de lesstof al beheerst. De online theoriecursus kost maar €115,- en deze is met examengarantie!

Proefexamen volgen


blok3

Wij geven regelmatig tussentijdse klassikale proefexamens auto theorie, zodat je kan inschatten of je alle verkeersregels, de verkeersborden en andere lesstof al goed beheerst. Door middel van dit theorie proefexamen weet jij of je nog heel veel moet leren of dat het een kwestie is van herhalen en je theorie examen aanvragen. Deze proefexamens zijn altijd in combinatie met de klassikale cursus.

Theorie oefenen met theorieboeken


blok3

Geef je de voorkeur aan theorieboeken om je zo voor te bereiden op het theorie examen, is dat ook een mogelijkheid. Je krijgt dan de benodigde theorieboeken en bijbehorende cd’s via onze rijschool. Je kunt de theorieboeken ook bij ons kantoor ophalen. Wij hebben deze altijd op voorraad.

Theoriecursus aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Ben je geïnteresseerd in één van onze theorie mogelijkheden? Vul dan de onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.