proefles aanvragen

vraag een proefles aan
Motorrijles


blok3

Als verkeersschool en motorrijschool in regio Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch, verzorgen wij motorrijles met ervaren motor rijinstructeurs. Houd je wel van een beetje avontuur en wil je graag je motorrijbewijs halen? Wij bieden de goedkoopste motorrijles en hebben dus de beste prijzen voor de praktijkopleiding categorie A, A1 en A2 – motor.

Motorrijles categorie A

In onze motorrijschool in Tilburg bieden wij 3 manieren om motorrijles te volgen. Voor de praktijkopleiding categorie A – motor krijg je motorrijlessen van 50 minuten. De eerste les is altijd een proefles. Na de proefles wordt er een globale inschatting gemaakt over de hoeveelheid benodigde motorrijlessen en de kosten hiervan.

Motorrijden voor gevorderden / opfriscursus


De motorrijlessen binnen de gevorderden/ opfriscursus is met name bedoeld voor de motorrijder die al geruime tijd niet meer motor gereden heeft of zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, dan wel up-to-date wil blijven. Ook als je een vervelende ervaring in het verkeer hebt gehad en onzeker bent geworden, kan deze opfriscursus je weer de zekerheid over je motor en je rijvaardigheden geven. De motorrijlessen worden altijd op basis van je eigen wensen opgebouwd.

Motorrijden in groepsverband


Bij onze motorrijschool in Tilburg kun je ook motorrijden in groepsverband. Hiervoor gelden aparte regels en richtlijnen. Deze motor opleiding stelt je in staat om op een veilige leuke manier te leren motorrijden en met je motor te kunnen recreëren. Vraag onze motorrijschool naar de mogelijkheden voor motorrijden in groepsverband.

Proefles motorrijden aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Ben je geïnteresseerd in onze 90 minuten intest? Vul dan de onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.