proefles aanvragen

vraag een proefles aan
Over Ons

Met onze rijschool en verkeersschool Intest, zijn wij actief in heel Nederland. Al 18 jaar lang geven wij diverse auto rijlessen, motor rijlessen en kan je bij ons ook je brommer rijbewijs en theoriecursus halen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van rijinstructeurs.

Onze visie en missie

Wij zijn van mening dat rijlessen betaalbaar moeten blijven en daarom geven wij iedereen de kans om snel en goedkoop autorijlessen te nemen. Wil je snel je rijbewijs halen, is de spoedcursus rijbewijs voor jou de kans om versneld rijlessen te volgen. Wij zijn een ambitieuze moderne rijschool in Tilburg met een hoge slagingskans om gelijk de eerste keer je rijbewijs te halen. Met onze vriendelijke, welgemanierde en geduldige rijinstructeurs voel je je snel op je gemak en leer je alle kneepjes van het autorijden op een leuke en leerzame manier.

Onze onderscheidende kernwaarden

Hieronder geven wij duidelijk weer waarom het volgen van rijlessen bij verkeersschool Intest je de meeste gunstige opties biedt:

  • Gespecialiseerd in spoedcursussen om versneld je rijbewijs te halen
  • Altijd spetterende rijles acties en betaalbaar autorijden
  • Hoog gekwalificeerde rijinstructeurs
  • Maatwerk rijlessen naar eigen keuze en wensen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een vrijblijvende proefles kunnen volgen
  • Unieke online theorie examen oefeningen en snel je theorie examen halen
  • Makkelijke overstapmogelijkheden als je elders al lessen hebt gevolgd
  • Ook ’s avonds en in het weekend rijlessen volgen

De voordelen om bij Intest rijlessen te volgen

Met de juiste begeleiding van onze deskundige rijinstructeurs en met ons professioneel lesmateriaal, kun je zowel met diverse rijlespakketten of versneld je rijbewijs halen. Vanaf je 17de kun je bij ons al met rijlessen beginnen. Of het nu gaat om het halen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs, rijbewijs b aanhanger of de theoriecursus, bij ons heb je altijd de hoogste slagingskans om snel je rijbewijs te halen.

Proefles autorijden aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Ben je geïnteresseerd in onze 100 minuten intest? Vul dan de onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.