Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan
  Rijschool Den Bosch

  Wil jij veilig leren rijden met behulp van een rijschool in Den Bosch? Dan hoef jij niet verder te zoeken. Autorijschool Intest helpt jou met het behalen van jouw rijbewijs op een manier die bij jou past. Wij werken met erkende rijinstructeurs die de lessen invullen naar jouw wens.

  Voordelig rijles volgen bij rijschool in Den Bosch

  Wij geloven bij verkeersschool Intest dat je rijbewijs halen zowel veilig als betaalbaar kan worden gedaan. Om dit te realiseren profiteer je bij ons altijd van aantrekkelijke aanbiedingen. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar ons actiepakket. Je krijgt dan 10 rijlessen voor slechts €299,-. Wanneer je al aan het lessen bent en wilt beginnen met je theorie, kun je ook bij ons terecht. Door gebruik te maken van onze dagcursus theorie voor €130,- haal jij binnen één dag jouw theorie examen. Door deze aanbiedingen zijn wij officieel de meest betaalbare optie van heel Noord-Brabant. Dus wil jij onder professionele begeleiding leren rijden? Boek dan direct je eerste vrijblijvende proefles. Je kunt dan kennis maken met jouw toekomstige rijinstructeur en met hem overleggen over wat precies de verwachtingen en wensen zijn. Om te genieten van betaalbaar autorijden kun je terecht bij verkeersschool Intest in Den Bosch.

  Rijden wanneer het jou uitkomt

  Ben je een student die overdag naar school moet? Of heb je een fulltime baan waardoor je gedurende de dag niet beschikbaar bent voor rijlessen? Dat is bij verkeersschool Intest geen enkel punt. Je rijdt bij ons wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dus ook in de avonden en in het weekend. Je kunt bij ons op doordeweekse dagen een rijles plannen van 7 uur in de ochtend tot 10 uur ’s avonds. Op weekenddagen staan onze instructeurs voor jou klaar van 9 uur tot 5 uur. Je hoeft je bij rijschool Intest dus nooit druk te maken over de rijlessen in combinatie met jouw dagelijkse agenda. Wanneer je graag jouw traject wilt versnellen en bijvoorbeeld jouw rijbewijs in een vakantie wilt halen, raden wij aan gebruik te maken van onze spoedcursus. Je kunt al binnen 10 dagen jouw rijbewijs behalen. Je rijdt dan meerdere lesuren achter elkaar, waardoor de informatie beter in je systeem blijft. Wanneer je kiest om een spoedcursus te gaan doen is het wel vereist om bij voorhand al in bezit te zijn van je theorie. Is binnen 10 dagen afrijden toch te snel voor je? Dan bieden wij ook een alternatief waarin je binnen 2 tot 4 weken op kunt voor je rijexamen. Je haalt jouw rijbewijs op jouw manier met behulp van Intest.

  Verschillende soorten rijlessen

  Naast het behalen van je autorijbewijs, kun je bij autorijschool Intest in Den Bosch ook terecht voor onder andere motor-, brommer-, en aanhangerrijles. Wanneer je kiest voor een van deze rijopleidingen krijg je les van ervaren bestuurders op dat gebied. Bij al onze rijlessen kun je kiezen uit verschillende voordelige pakketten. Jouw rijles zal altijd van hoge kwaliteit zijn waarin jij verzekerd bent dat je alles zal leren wat je moeten weten om een verantwoordelijk onderdeel te worden van rijdend Nederland. Ben jij misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij ons een opleiding volgen tot rijinstructeur. Jouw opleiding bestaat dan uit drie fases. De fases bestaan uit onder andere beheersing van het autovoertuig, kennis van verkeersregels, rijvaardigheid toetsen en het proeven van bekwaamheid. De opleiding duurt tussen de 18 tot 20 weken en vindt elke week plaats op dinsdagavond.

  Ervaren rijschool in Den Bosch

  Wanneer je zoekt naar een rijschool waar jij kan lessen zoals jij wilt, adviseren wij jou om vooral niet verder te zoeken. Verkeersschool Intest zet jouw wensen en behoeftes centraal. Je hebt altijd een deskundige instructeur die jou alles gaat leren wat je moet weten. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

  Proefles autorijden aanvragen

  Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

  Proefles aanvragen

  Vraag een proefles aan
   Menu