Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan
  Rijles Eindhoven

  Wil jij direct aan de slag met je rijles in Eindhoven? Dan ben je bij rijschool Intest op de goede plek. Met diverse rijlespakketten bieden wij jou de kans om jouw rijbewijs te halen op de manier die het beste bij jou past. Wij begeleiden jou door het hele proces.

  Een proefles zonder verplichtingen in Eindhoven

  Wil jij beginnen met rijlessen in Eindhoven om jouw rijbewijs te kunnen halen? Het is belangrijk dat de rijschool waarbij je besluit te gaan lessen goed past bij wie jij bent. Leren rijden is een spannende ervaring. Het is daarom prettig wanneer je op je gemakt bent naast degene die jou gaat leren rijden. Om ervoor te zorgen dat jij erachter kunt komen of wij voor jou de geschikte partij zijn kun je bij ons een proefles afnemen. Je rijdt dan met een van onze vakkundige rijinstructeurs om erachter te komen hoe jij je voelt achter het stuur. Tijdens de rijles kun je ervaren hoe leuk het is om zelfstandig te kunnen rijden. De instructeur maakt tijdens het rijden een inschatting van hoeveel uren rijles jij nodig zult hebben. Ook ben jij dan direct in de gelegenheid om aan te geven wat precies jouw wensen zijn. Bij rijschool Intest kan het allemaal. Probeer het zelf uit en boek vandaag nog je eigen proefles.

  Diverse rijlespakketten in Eindhoven

  Wij bieden jou alle mogelijkheden om te leren rijden op een manier die jij als prettig ervaart. Je kunt bij ons daarom kiezen uit diverse mogelijkheden. Pakket A bevat 10 autorijlessen. Deze aanbieding is slechts eenmalig per leerling af te nemen. Wanneer je kiest voor pakket B hebben wij de schatting gemaakt dat je binnen 10 weken je rijbewijs zou kunnen halen. Je krijgt dan 20 rijlessen en één CBR praktijkexamen. Wil je liever wat vaker lessen in een kortere periode om sneller jouw rijbewijs te hebben? Dan is pakket C misschien wel wat voor jou. Je krijgt dan 30 rijlessen die je kan verspreiden over een periode van 6 weken. In dit pakket zit één CBR praktijkexamen en een CBR herexamen inbegrepen. Ben je op zoek naar een ander pakket en is het alweer enige tijd geleden dat je achter het stuur hebt gezeten? Kijk dan eens naar onze opfriscursus. Je kan dan onder professioneel toezicht opnieuw wennen aan achter het stuur zitten. De prijs en aantal rijlessen gebeurt in overleg. Op welke manier jij ook wilt leren auto rijden, rijschool Intest kan jou overal bij helpen.

  Haal al binnen één week jouw rijbewijs

  Naast onze rijlespakketten bieden wij ook diverse mogelijkheden voor de leerling die graag zijn traject zou versnellen. Je kunt bij verkeersschool Intest profiteren van een spoedcursus in 3 verschillende pakketten. Bij spoedcursus 1 haal je jouw rijbewijs al binnen één dag. Dit is een geschikte mogelijkheid wanneer je bijvoorbeeld op moet voor je herexamen. In het geval dat je kiest voor spoedcursus 2 krijg je 19 rijlessen. Je haalt dan jouw rijbewijs binnen 2 tot 5 dagen. Met deze cursus is het vereist dat je al enige voertuigbeheersing hebt. In het pakket spoedcursus 3 zitten 30 rijlessen inbegrepen. Bij al onze spoedcursuspakketten is het vereis om bij voorhand al in het bezit te zijn van je theorie. Verder is elk spoedcursuspakket inclusief één CBR Praktijkexamen en door heel het land verkrijgbaar.

  Vakkundig rijles volgen in Eindhoven

  Je wilt natuurlijk niets liever dan leren rijden in Eindhoven op een manier die bij jou past. Bij autorijschool Intest wordt jij begeleid door vakkundige rijinstructeurs die altijd zullen kijken naar wat voor jou het beste werkt. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

  Proefles autorijden aanvragen

  Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

  Proefles aanvragen

  Vraag een proefles aan
   Menu