Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan
  Autorijles Eindhoven

  Wil jij autorijles in Eindhoven onder het toeziend oog van ervaren instructeurs? Kies er dan voor om jouw rijbewijs te halen bij autorijschool Intest. Je leert bij ons rijden op een manier die jij prettig vindt. Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles.

  vakkundige begeleiding tijdens jouw autorijles in Eindhoven

  Wij begrijpen als rijschool dat voor het eerst achter het stuur kruipen een spannende ervaring kan zijn. Je krijgt daarom bij ons de beste begeleiding die er in Eindhoven te vinden is. Onze vakkundige rijinstructeurs zijn vriendelijk, geduldig en luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Met hun jarenlange ervaring en kennis zijn zij de perfecte kandidaten om jou te leren rijden. Vind je het spannend of ben je nerveus? Geef dit dan gewoon aan. Wij begrijpen dat elke leerling anders is. Je kunt aangeven wat voor jou een prettige manier van werken is en hoe snel jij in het bezit wilt zijn van jouw rijbewijs. Ben jij iemand die het graag snel doet? Of wil je het liever afronden in je eigen tempo? Wij passen jouw lessen aan op de manier die voor jou goed voelt.

  Jouw eigen rijpakket samenstellen

  Ben je erachter gekomen dat geen van onze rijlespakketten aansluit op wat jij wilt? Dan hebben wij alsnog voor jou de oplossing. Wij geven je namelijk de mogelijkheid om jouw persoonlijke rijlespakket samen te stellen. De basis begint natuurlijk bij het bepalen van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Dit wordt gedaan in overleg met jouw rijinstructeur. Je kunt bij hen aangeven hoe lang jij over het proces wilt doen. Vervolgens kun je dit aanvullen met één CBR praktijkexamen, één tussentijdse toets, een theoriecursus en een proefles. Wanneer je een eigen pakket wilt samenstellen raden wij altijd aan om dit te doen in samenwerking met jouw instructeur. Door jouw wensen bij hen neer te leggen weten zij op welke vlakken jij advies nodig hebt. Hierdoor creëer jij voor jezelf een geschikt pakket waardoor jij voordat je het weet in het bezit bent van je eigen rijbewijs.

  Hoger slagingspercentage dan het landelijke gemiddelde

  Wij zijn er bij autorijschool Intest trots op dat wij kunnen zeggen dat ons slagingspercentage hoger ligt dan het landelijke gemiddelde. Dit hebben wij natuurlijk voor een groot deel te danken aan al onze leerlingen die tijdens elke les hun harde best hebben gedaan. Wil jij ook slagen voor jouw rijbewijs? Profiteer dan van de 20 jaar ervaring in de verkeersbranche die Intest jou kan bieden. Je rijdt bij ons altijd met hoog gekwalificeerde rijinstructeurs, krijgt unieke theorie oefeningen online en kan een rijlespakket helemaal samenstellen naar jouw wensen. Bij rijschool Intest kun je al beginnen met rijlessen vanaf je 17 jaar. Wanneer je vroegtijdig begint kun je met je 18 jaar al zelfstandig rijden. Je kunt bij Intest al je wensen met ons delen en daarmee jouw rijlessen invullen. Dus wanneer jij op een leuke en veilige manier jouw rijbewijs wilt halen, kun je direct bij ons aan de slag.

  Veilig autorijles volgen in Eindhoven

  Wil jij profiteren van al het goede dat verkeersschool Intest jou te bieden heeft? Boek dan direct een vrijblijvende proefles bij ons. Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over specifieke onderdelen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan jou graag te woord.

  Proefles autorijden aanvragen

  Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

  Proefles aanvragen

  Vraag een proefles aan
   Menu