Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan
Automaat rijbewijs Eindhoven

Wil jij jouw automaat rijbewijs halen bij een ervaren rijschool in Eindhoven? Dan ben je bij verkeersschool Intest aan het goede adres. Wij ondersteunen en begeleiden jou door het proces van het behalen van jouw rijbewijs.

Professioneel lesmateriaal bij automaat rijbewijs in Eindhoven

Je profiteert bij rijschool Intest in Eindhoven van het beste lesmateriaal die jouw rijlessen ondersteunen. Wanneer jij ervoor kiest om bij ons jouw automaat rijbewijs te halen rijd je altijd in een nieuwe lesauto. Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het rijden in een automaat. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een automaat rijbewijs. Wanneer je slaagt voor het praktijkexamen ontvang je een rijbewijs B met de code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Is dit jouw eerste rijles en ben je nog niet zeker van je keuze om te gaan rijden bij Intest? Begin dan met een vrijblijvende proefles. Je kunt dan kennis maken met de kwaliteiten van onze professionele rijinstructeurs. Je kunt direct jouw verwachtingen en wensen met hen delen.

Diverse rijopleidingen

Naast automaat, kun je bij verkeersschool Intest in Eindhoven ook rijlessen volgen voor andere voertuigen. Wil jij jouw rijbewijs halen voor de brommer, motor of aanhanger? Dat is bij ons allemaal mogelijk. Verder kun je natuurlijk bij ons ook terecht voor het behalen van je volwaardige rijbewijs B. De lessen die je bij ons volgt worden allemaal gegeven door specialisten op dat specifieke gebied. Rijschool Intest geeft jou ook de kans om het traject te doorlopen op een tempo dat voor jou gewenst is. Heb jij dus niet de behoefte om maandenlang aan het lessen te zijn? Dan kun je kiezen voor een spoedcursus. Wij hebben de mogelijkheden onderverdeeld in verschillende pakketten om voor jou de keuze te vereenvoudigen. Woon jij in Eindhoven, Breda of Den Bosch? Waar je woont maakt vanaf nu niets meer uit, want onze spoedcursussen zijn namelijk landelijk. Je kunt dus overal in Nederland van onze service gebruik maken. Je haalt bij Intest jouw rijbewijs al binnen 10 dagen. Gaat dat misschien toch te snel voor je? Leg dan jouw cursus af in 2 tot 4 weken. Zo kun je de rijlessen verdelen zoals het jou schikt en kun je binnen een maand je rijbewijs halen.

Lessen op maat

Verkeersschool Intest biedt jou verschillende mogelijkheden om jouw rijlessen volledig naar wens in te plannen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze rijlespakketten. Je kunt gebruik maken van ons actiepakket waarmee je bij ons 10 rijlessen afneemt voor slechts €299,-. Wanneer je denkt meer lessen nodig te hebben kun je de keuze maken uit pakket B of C. Deze bieden jou 20 of 30 lessen, met daarin een CBR praktijkexamen inbegrepen. Wanneer jouw voorkeur niet uitgaat naar een van deze pakketten kun je altijd nog jouw eigen pakket samenstellen. Je ontvangt van ons dan een lijst met mogelijkheden en kunt deze naar eigen wens invullen. Wij adviseren je om dit te doen in overleg met jouw rijinstructeur. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van advies. Met behulp van Intest ben jij voor je het weet in bezit van jouw automaat rijbewijs.

Direct aan de slag met jouw automaat rijbewijs in Eindhoven

Wil jij direct beginnen met rijlessen voor jouw automaat rijbewijs in Eindhoven? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. Verkeersschool Intest geeft jou alles wat jij nodig hebt om binnen de gewenste periode in bezit te zijn van jouw automaat rijbewijs. Wil je meer informatie of heb je eventueel vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.

Proefles autorijden aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan
Menu