De juiste begeleiding is het belangrijkst

Iedereen die nu zijn rijbewijs heeft, herinnert zich de eerste paar rijlessen nog wel. En zodra jij je rijbewijs hebt misschien ook! Het is een spannend process dat rijlessen. De dagen tikken weg totdat je kan gaan beginnen aan de eerste paar rijlessen.

Proefles of eerste rijles? Deze tips gaan jou helpen om ze nog beter te doen!

Mocht de tekst niet duidelijk voor je zijn, neem dan contact op met  085 743 011 1 of vul het contactformulier hiernaast in.

Iedereen maakt fouten, dus ook jij

De rijinstructeurs van Intest zijn 100% verantwoordelijk voor de veiligheid van jou, zichzelf en de auto. Dit geldt niet alleen voor de proefles maar voor alle rijlessen die erna volgen. Dus maak je daar nooit zorgen over. Vroeger had je zijwielen om te leren rijden op je fiets, maar nu heb je een rijinstructeur omdat te doen bij het autorijden. Sommige kinderen konden al na een paar keer zonder zijwielen fietsen en hetzelfde geldt voor de rijlessen, de rijinstructeur zal minder ingrijpen naarmate je beter wordt. Door fouten te maken zul jij je rijkunsten verbeteren.

Durf vragen te stellen tijdens de rijlessen!

Het is belangrijk om weten dat geen vragen stellen, uiteindelijk leidt tot meer rijlessen nemen. Want zodra jij twijfelt over iets tijdens de rijlessen en niet vraagt of je het goed doet, zul je het niet beter gaan doen. Bespaar jezelf rijlessen en stel vragen! Onthoud dat je tijdens je rijlessen fouten kunt maken en dat dat het moment is om je rijkunsten te verbeteren. Vergeet niet om bij je eerste rijles ook vragen te stellen over de prijzen en je wensen! Dit is je kans om te observeren.

Je rijinstructeur begeleidt jou, dus luister goed

Je hebt tenslotte betaald voor de uitleg van de rijinstructeurs. Dus neem het tot je in en zorg dat je altijd goed aandacht besteed aan de uitleg. Ze zullen altijd kijken wat voor jou werkt en je op een specifieke manier rijles geven.

Je kunt genieten van je rijlessen

Ookal ben je serieus bezig met de rijlessen kun je zeker wel genieten.  Je hebt betaald voor de rijlessen dus laat de rijinstructeur zich zorgen maken over de veiligheid. Er is geen reden om te stressen of faalangst te hebben. Geniet van je rijles en laat ons je daarbij helpen. Maak nu een proefles afspraak door het contactformulier hieronder in te vullen.

proefles aanvragen

vraag een proefles aan
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu