ActiesAutoBlog

10 rijlessen voor 199

rijlessen intest

rijlessen intest – Rijschool Intest biedt als enige in de regio Brabant met name Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch jou de mogelijkheid om 10 rijlessen te volgen voor slechts 199 euro! Wij maken leren autorijden graag betaalbaar en bij ons vind je dan ook leuke acties om snel je rijbewijs B te halen en dat ook nog eens met veel meer voordeel!

Goedkope rijlessen volgen?rijlessen intest

Natuurlijk wil je graag leren autorijden en het liefst zo goedkoop mogelijk. Juist daarom kiezen veel jongeren voor rijschool Intest, vanwege de leuke rijles acties om gelijk te kunnen beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Natuurlijk krijg je rijles van een deskundige en zeer ervaren rijinstructeur die jou in 10 rijlessen al de belangrijkste rijvaardigheden heeft bijgebracht. Na deze 10 lessen maken wij een inschatting hoeveel rijlessen je nog nodig hebt en kun je doorgaan met één van onze aantrekkelijke rijlespakketten of losse rijlessen.
Wil je het liefst volgende week al beginnen met deze rijlessen? Kom dan gelijk in actie,  vul je gegevens in en wij nemen supersnel contact met je op!

 

    proefles aanvragen

    vraag een proefles aan
    Menu