Blog

Wie zijn wij?

Geen reacties

Wie zijn wij?

Om meer interactie met onze bezoekers te hebben, hebben wij besloten een blog op te zetten om meer te vertellen over wie wij zijn, leuke acties te communiceren en goede tips te geven.Wie zijn wij?

Met dit eerste blogbericht willen we je graag vertellen wie wij zijn. Verkeersschool Intest bestaat onder deze naam reeds 2,5 jaar, maar is al ruim 15 jaar actief onder de naam Rijschool Aiwen. Aiwen Diepa is de oprichter en directeur van Verkeersschool Intest. Sinds juli 2012 zit Verkeerschool Intest gevestigd aan de Spoorlaan 312. De meest centrale locatie in Tilburg naast Ijssalon Intermezzo. Wij zijn uniek, omdat je, in goede samenwerking met andere rijscholen, bij ons terecht kunt voor alle disciplines op de weg. Van auto tot motor en van heftruck tot vrachtwagen. Tevens zijn wij uniek, omdat wij een theoriecursus aanbieden met 100% CBR examenstof. Deze cursus mag na betaling iedere zondag twee maanden lang gevolgd worden in ons filiaal. Wij beschikken daarvoor over identiek hetzelfde stemkastensysteem als bij het CBR. Dit geeft een zeer natuurgetrouwe ervaring van het daadwerkelijke examen. Wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent binnen de termijn van twee maanden, vragen we het theorie-examen voor je aan bij het CBR. De theoriecursus is een echte uitkomst voor mensen met een taalachterstand, of mensen die moeite hebben met leren of simpelweg geen zin hebben om dikke boeken uit hun hoofd te leren.

Momenteel hebben wij vijf zeer ervaren rijinstructeurs rijden in onder andere Tilburg, Eindhoven, Rotterdam en Dordrecht. Echter is onze ambitie groter en zetten wij in op groei, om zodoende nog meer mensen snel op weg te helpen met hun rijbewijs voor verschillende disciplines door ervaren en deskundige rijinstructeurs.

    proefles aanvragen

    vraag een proefles aan
    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
    Menu